Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Junioři mají ve finále 1. ligy matchball

Zatímco elitní A-tým dávno místo děrovaného nesmyslu honí míč na basketbal nebo holky na láží, juniorům sezóna 2023/24 stále neskončila. Svěřenci Adama Boušky sice vypadli v semifinále CE soutěže, pak ale přešli přes Hattrick i Bulldogs, tedy týmy, které hráli základní část mezi TOP12 celky republiky, a zaslouženě usilují o pohár vítěze 1. ligy, nebo-li deváté místo mezi juniorskými týmy v republice.

V něm navíc vedou po prvním víkendu 2:0, když pražské Wizards na jejich půdě porazili 9:2 a 7:4, díky čemuž mohou již v sobotu proměnit první matchball. Ve druhém duelu se přitom Gulls docela nadřeli, když podstatnou část utkání museli dotahovat a zlom tak přišel až v poslední části, ve které se hostům z Brna povedl závěr a čtyřmi brankami v posledních deseti minutách překlopili skóre na svoji stranu. Toto klání tak jasně ukázalo, že pražští Wizards nedají svoji kůži lacino.

Třetí utkání 1. ligy juniorů začíná na VUT v sobotu v 18 hodin.
Textový online přenos
Zápasový magazín