Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Sníženo! Gulliveři porazili Kladno a čtvrtfinále pokračuje

Gulliveři dokázali ve třetím utkání čtvrtfinále utéct hrobníkovi z lopaty, když byli za stavu 0:2 prohru od konce sezóny. S vlastními diváky v zádech ale chtěli tomuto osudu čelit a sérii prodloužit.

To se jim dařilo už od začátku, když je v 8. minutě do vedení poslal Adam Bouška. Jinak se ale v první třetině další gólové maliny neobjevily a do šaten se šlo za stavu 1:0. Druhý gól přišel ve 26. minutě, kdy hostujícího zaváhání nekompromisně využilo duo Matula-Černoch a bylo to o dva góly.

Kladenské gólové vylodění navíc stále nepřicházelo a stav 2:0 platil i ve 46. minutě, než se prosadili domácí mladíci. Konkrétně to byl Lukáš Boček, který donutil hostující trenérský štáb k oddechovému času. Kladno se ale snížení dočkalo až v 57. minutě trefou Bachmaiera. Víc ale domácí obrana v čele s výborným Michalem Prokešem nepřipustila a domácí tak uzmuli první bod série.

Ta pokračuje čtvrtým duelem hned zítra, kdy se hraje v 17 hodin na nové Vodove.

Sokol Brno I EMKOCase Gullivers – Kanonýři Kladno 3:1
branky: 8. Adam Bouška, 26. Václav Černoch, 46. Lukáš Boček – 57. Matyáš Bachmaier; rozhodčí: Martin Both – Vladimír Černín; vyloučení: 2:0; využití: 0:0; diváků: 258; zásahy brankářů: Michal Prokeš 25 – Ivan Ponomarev 14; po třetinách: 1:0, 1:0, 1:1