Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Rozhodlo až prodloužení. Gulliveři vedou v osmifinále 1:0!

První osmifinále mezi Gullivery a Českými Budějovicemi nabídlo na Vodove opatrnou první třetinu, ve které bylo velkých šancí pomálu. Prvním gólovým okamžikem byl tak až domácí signál, po kterém první branku večera vsítil Viktor Kejík a jeho gólová radost byla v první třetině jedinou.

Budějovice se dočkali hned v 1.minutě prostřední části, kdy krásně vyrovnal Vlček. Chvíli na to navíc otočil skóre Martin Vacek a třetí ránu na solar přidal domácím ve 26. minutě Koklar. Chvíli na to ale dostali Gulls přesilovku, kterou využili díky vytočení Václava Černocha. To ale bylo vše, protože další šance domácí profesionálně spalovali, o čemž by mohl dlouze vyprávět Jakub Matula.

A tak se na góly čekalo až do 51. minuty, kdy individuálně srovnal Lukáš Boček a hned na to otočil skóre z úniku opět Černoch. Další góly však domácí družina nepřidala a schylovalo se tak k dramatickému závěru. V něm vyrovnal chvíli před koncem Budějovický Vlček a šlo se do prodloužení.

V něm byli domácí hráči necelých sedm minut pod tlakem a k ničemu výraznějšímu se nedostali, pak se ale podél mantinelu prosmýkl Patrik Synek, předložil Ondřeji Valešovi a ten rozhodl o osudu prvního duelu. Gulliveři potřetí v řadě zvládli prodloužení prvního osmifinále a zítra v Budějovicích budou sahat po postupu.

Sokol Brno I EMKOCase Gullivers – FBC Štíři Č. Budějovice 5:4p
branky: 12. Viktor Kejík, 28. Václav Černoch, 51. Lukáš Boček, 52. Václav Černoch, 67. Ondřej Valeš – 21. Dominik Vlček, 23. Martin Vacek, 26. Jiří Koklar, 60. Dominik Vlček; rozhodčí: Tomáš Brus – Roman Sladký; vyloučení: 0:1; využití: 1:0; diváků: 167; zásahy brankářů: Matyáš Krupa 19 – Tomáš Švehla 24; po třetinách: 1:0, 1:3, 2:1, 1:0