Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Bez šance. Gulls podlehli Hattricku 0:5

Tři body = jistá účast TOP6. Takto jednoduchou rovnici měli před sebou Gulliveři před posledním domácím utkáním základní části, v němž stanuli proti brněnskému Hattricku.

Do něj vstoupili Gulls v obměněné sestavě a na absenci opor si v pozápasovém rozhovoru stěžoval i trenér Jaroslav Čížek. První třetinu se domácí soubor ještě držel, když první dvacetiminutovka kopírovala tu z prvního vzájemného duelu a skončila 0:0. Góly tak začaly padat až po přestávce a bohužel do gulliverské sítě. Ve 21. minutě se totiž prosadil Kůra a ve 26. znásobil hostující náskok René Slezák. V prostřední části sice svěřenci Jaroslava Čížka ubránili dvě oslabení, půl minuty před sirénou ale stejně dostali třetí ránu na solar a po 40 minutách prohrávali 0:3.

Vzdor bohužel nepřišel ani v poslední části. Hattrick naopak odskočil ve 45. minutě už na 4:0 a nepopulárního búra dokonali hosté v 50. minutě. Gulliveři se nezmohli ani na pouhou korekci a tak byl stav 0:5 i stavem konečným.

Velký pozitivem je alespoň výkon brankáře Matěje Buršíka, který i přes prohru zaznamenal úspěšnost 80 % a byl vyhlášen hvězdou utkání.

Porážkou si Gulliveři pořádně zkomplikovali situaci kolem přímého postupu do čtvrtfinále. Před posledním kolem jsou sice stále pátí, na své pronásledovatele z Hradce a Chomutova už však mají náskok jen 1 a 2 body příští víkend mají suverénně nejtěžší los, když se vydají na půdu lídra tabulky, kladenských Kanonýrů.

Sokol Brno I EMKOCase Gullivers – FBŠ Hummel Hattrick Brno 0:5
branky: 21. Jonáš Kůra, 26. René Slezák, 40. Adam Jiříček, 45. David Sládeček, 50. Michal Malec; rozhodčí: Filip Drápal – Jakub Pospíšil; vyloučení: 3:1; využití: 0:0; diváků: 174; zásahy brankářů: Matěj Buršík 20 – Miroslav Steiger 19; po třetinách: 0:0, 0:3, 0:2