Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Souboj o důležité body. Gulliveři přivítají Start98

Základní část se stále víc a víc přibližuje svému funusu a každé body tak získávají na důležitosti. V případě Gulliverů to navíc platí dvojnásob, jelikož o účast v TOP6 stále bojují i celky do 9. místa. Na páté pozici mají svěřenci Jaroslava Čížka stejně bodů, jako šestý Chomutov a jen o bod více mají na úkor Znojma a Hradce. Jakákoliv bodová ztráta se tak může stát naprosto klíčovou.

Tři body s předposledním Startem98 se tak papírově jeví jako naprostá povinnost, jenže tak lehké to zřejmě nebude. Třinácté místo pražského celku sice nevyvolá příliš respektu, poslední výsledky už by však mohly. Svěřenci Filipa Řehulky v minulém kole trápili na domácí půdě Chomutov, o týden dříve uspěli na půdě Letky a v prvním utkání roku 2024 naprosto zdecimovali České Budějovice poměrem 12:2.

Bodově spoléhá Start98 na duo Matěj Netrefa – Vojtěch Bagin, kteří oba posbírali 24 kanadských bodů. První jmenovaný má do 1. ligy vyřízené střídavé starty z mateřského Chodova a jeho start na VUT je tak otázkou. Druhý jmenovaný je naopak velezkušený matador, který své superligové čárky sbíral hlavně v dresu Bohemians.

Gulliveři budou chtít zapomenout na nedělní výprask z Otrokovic, kde se prosadili až za stavu 0:7 a na výlet na Šterkoviště nebudou vzpomínat zrovna v dobrém. V kombinaci s předchozí prohrou s Bulldogs šlo navíc o druhou prohru v řadě a doma tak musí svěřenci Jaroslava Čížka zabrat a získat všechny body.

Zápas mezi Gullivery a Startem98 startuje v neděli na VUT v 17 hodin.
Textový online přenos
Video online přenos