Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Starší žáci vstoupí do domácího MČR

Gulliveři se představí v základní skupině B, ve které se střetnou s pražskou Spartou a Hradcem Králové. Všechny duely se budou hrát na malé Starez Aréně ve Vodově ulici.

Po jedno sezónní odmlce se starší žáci Gulliverů opět představí na vrcholné akci ligové sezóny starších žáků, tedy na finálovém turnaji MČR. Poslední účast gulliverské družiny na MČR se sice datuje do roku 2019, jenže následující dva ročníky odnesla povodeň v podobě koronavirové pandemie a tak Gulls chyběli jen loni v Novém Městě nad Metují.

V něm v dramatickém finále triumfovala pražská Sparta, která ve výčtu účastníků nechybí ani letos a je navíc jedním ze soupeřů Gulls v základní skupině. Tím druhý je celek Hradce Králové, který opanoval kvalifikační tabulku v královehradeckém a pardubickém regionu.

Finálový turnaj se hraje systémem čtyř tříčlenných skupin. Ty se v případě brněnského turnaje odehrají v pátek, v sobotu pak následují zápasy osmifinále, které hrají druhé a třetí týmy základních skupin, a čtvrtfinále. Neděle pak patří zápasům o medaile a o finálové umístění.

Celý turnaj se odehraje na malé hale Starez Arény (stará hala Vodova), která hostila i zápasy play-off 1. ligy mužů. Ve zdejším prostředí vstoupí svěřenci Jiřího Bořeckého do turnaje v pátek už v 11 hodin, když ve druhém utkání turnaje vyzvou obhájce titulu z pražské Sparty. Zápas proti Hradci Králové je pak na programu v 19 hodin.

Zápasy Gullivers ve skupině B:
11:00 | Sokol Brno I EMKOCase Gullivers – ACEMA Sparta Praha Blue | MATCHCENTER
19:00 | Sokol Brno I EMKOCase Gullivers – FbC Hradec Králové A | MATCHCENTER

foto: Prague Floorball Cup