Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Gulliveři vyhráli v Petrovicích

První polovinu základní části zakončili Gulliveři zápasem až na polské hranici. Ta je naštěstí z české strany klidná a tak mohlo utkání v Petrovicích u Karviné regulérně proběhnout.

Do utkání vstupovali v roli relativně jasného favorita hráči Gulls, nicméně papírové předpoklady jsou mnohdy spolehlivé jako ježdění vlakem po Indii. Neděle však nebyl oním dnem, kdy papírové předpoklady hoří a tak již od úvodu patřily otěže utkání hráčům z Brna.

Ti po prvních 20 minutách vedli zásluhou dvou gólů Černocha a jednoho kvítku Jakuba Matuly poměrem 3:1 a zatímco na ploše probíhalo taneční představení, mohli být hráči Gulls v šatně spokojenější než hráči Petrovic.

I ve druhé dvacetiminutovce pokračoval nastolený trend. Gulliveři drželi zápas ve svých rukou a dostali zápas do stavu 5:2. Nutno říct, že tento stav mohl být i vyšší, jenže již tradiční střelecká impotence hráčů s gulliverským logem na hrudi byla proti.

Na začátku třetí části se spící krokodýl, kterého mají Petrovice ve znaku, jako by probral a asi 10 minut dělal Gulliverům horké chvilky. Domácí však z této pasáže vytěžili pouze jeden gól a definitivně utnul petrovické naděje na vzdor gól Adama Boušky, na který ještě o dvě minuty později z protiútoku navázali Ulman s Videmanem. Ke konci ještě rozšířili gólový účet Černoch s Nechvátalem a Gulls tak především díky příspěvku první formace, která z 9 branek vstřelila 6, mohli uzavřít první polovinu základní části vítězstvím 9:3.

Další utkání čeká Gullivery až v sobotu na půdě Kladna, jelikož středeční derby, které se mělo hrát na VUT, muselo být kvůli výskytu nákazy covidu v kádru Bulldoků odloženo. O přesném termínu bude teprve rozhodnuto.

Z.F.K. Petrovice – Sokol Brno I EMKOCase Gullivers 3:9
branky: 
16. Filip Žák, 22. Jakub Češek, 45. Ondřej Firda – 10. Jakub Matula, 13. Václav Černoch, 17. Václav Černoch, 22. Adam Bouška, 38. Václav Černoch, 55. Adam Bouška, 57. Martin Ulman, 59. Václav Černoch, 60. Arnošt Nechvátal; rozhodčí: Pavel Hála – Vladimír Hála; vyloučení: 4 + Petr Kašpar OS:2; využití: 1:1; diváků: 45; zásahy brankářů: Maciej Bogdański 15 – Daniel Chrást 14; po třetinách: 1:3, 1:2, 1:4;