Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Čtvrtfinále začíná! Gulliveři jedou na Kladno

Hned tři dny po vítězství v rozhodujícím utkání osmifinálové série nad Českými Budějovicemi čeká Gullivery vstup do čtvrtfinálového klání. Pro tu si je vybralo Kladno, na jehož půdě se začíná již tento víkend.

Kanonýři poměrně nenápadně ovládli základní část, kterou po většinu času proplouvali kolem třetího místa. Její závěr byl ale v jejich režii a historicky první vítězství v základní části tak jen dokládá kladenské ambice. Jejich sílu ostatně v posledním kole poznali i Gulls, kteří sice hráli dvě třetiny vyrovnanou partii, nakonec se ale z města Jaromíra Jágra poroučeli s prohrou 3:9.

Kladno ostatně ztratilo body naposled 3. prosince a první příčku tak obsadilo zcela právem. K tomu středočeský tým po novém roce posílili Jakub Bohuslávek s Ondřejem Papouškem, tedy bývalí juniorští reprezentanti, kteří kladenské prostředí velmi dobře znají a mohli by být pomyslným esem v rukávu. K nim má navíc tým Dušana Přívary ještě Matyáše Bachmaiera, nejproduktivnějšího hráče základní části, bratry Chroustovi a další.

Svěřence Jaroslava Čížka tak nečeká nic snadného. V jejich prospěch ale hraje to, že minulý víkend herně nestáli a jsou naladěni do play-off módu, což může hrát roli hlavně v prvním utkání. S Kladnem navíc během sezóny dokázali hrát vyrovnané partie, když domácí zápas dotáhli až do prodloužení a na půdě Kanonýrů hráli první housle 40 minut. Na Gulls navíc nebude žádný tlak a v sérii mohou jen překvapit.

Za tímto cílem jim bude chtít pomoct mimo jiné Václav Černoch, který jen ve třetím duelu se Štíry posbíral 6 bodů a s 8 body byl neproduktivnějším hráčem obou osmifinálových sérií.

Čtvrtfinálová série mezi Kladnem a Gullivery startuje zítra v 18 hodin a na Kladně bude pokračovat druhým utkáním i v neděli.

I. utkání čtvrtfinále | SH BIOS Kladno | sobota 2.3. 18:00
Textový online přenos
Video online přenos

II. utkání čtvrtfinále | SH BIOS Kladno | sobota 2.3. 18:00
Textový online přenos
Video online přenos