Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Čtvrtfinále se za stavu 0:2 přesune do Brna

Čtvrtfinále mezi Gullivery a Kladnem má za sebou první víkend. Po něm jsou na tom lépe Kanonýři, kteří však museli o body z domácí půdy tvrdě bojovat.

Nejblíže úspěchu byli Gulls hned v prvním duelu, který po divoké přetahované došel až do prodloužení, ve kterém Kladno využilo přesilovku a uzmulo první bod. Vyrovnaný průběh pak nabídnul i nedělní duel, v němž ale svěřenci Jaroslava Čížka nezvládli závěr poslední části a za stavu 1:2 místo srovnání potřetí inkasovali a nakonec prohráli 1:5. Před třetím duelem série tak nad nimi visí pomyslný damoklův meč v podobě konce sezóny.

Ten se družina kolem Arnošta Nechvátala či Václava Černocha pokusí odvrátit v prostředí staré haly Vodova, kam se vrátí přesně po roce, když zde posledně v loňském čtvrtfinále čelila Butchisu. Rovnice pro domácí klání jsou přitom velmi jednoduché, vítězství znamená (minimálně) nedělní pokračování, prohra konec sezóny a postup Kladna mezi nejlepší čtyřku.

První domácí utkání série je naplánováno na sobotní 17. hodinu ve staré hale Vodova, případný nedělní duel pak v její mladší sestře, taktéž v 17 hodin.

III. čtvrtfinále | sobota 9.3. 17:00 | Starez Aréna Vodova – malá hala
Vstupenky v síti SMS Ticket
Textový online přenos
Video online přenos

případné IV. čtvrtfinále | neděle 10.3. 17:00 | Starez Aréna Vodova – velká hala