Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Postup!!! Gulls přestříleli Budějovice a jsou ve čtvrtfinále

Osmifinálová série mezi Gullivers a Budějovicemi dospěla po výsledcích 5:4p a 2:6 až do rozhodující třetího duelu, ve kterém se mělo rozhodnout o bytí či nebytí.

V první třetině bylo k ofenzivních radovánkám daleko. Domácí ale měli výrazný tlak, který ochabl až vyloučením a brankou budějovického Vlčka. O dvě minuty později ale vystihl hostující rozehrávku Lukáš Boček a srovnal na 1:1. To byl i stav, za kterého se šlo do kabin.

To druhá třetina byla o poznání výživnější. Hned minutu od buly totiž poslal Gulls do vedení baseballově Černoch a chvíli po něm zvýšil po další budějovické chybě svým druhým gólem Boček. Hosté sice ve 24. snížili, domácím však vítr z plachet nevzali. Ve 26. minutě totiž na 4:2 zvýšil Bouška, následně využil přesilovku Matula a gólový účet druhé třetiny podepsal Štěpán Kouřil. Naději Štírů ale chvilku před sirénou vykřesal Hejplík a snížil na 3:6.

Už na rozdíl dvou gólů se Budějovice dostaly ve 46. minutě, domácí však zázrak připustit nehodlali. Tyto plány se začaly naplňovat v 52. minutě gólem Černocha a následovaly navíc i trefy Kouřila a další dva zářezy Václava Černocha. Ten tak čtyřmi góly výraznou mírou pomohl upéct gulliverský postup do čtvrtfinále.

Mezi nejlepší osmičkou se tým Jaroslava Čížka objeví potřetí v řadě a v bitvě o semifinále jej čeká vítěz základní části, Kladno.

Sokol Brno I EMKOCase Gullivers – FBC Štíři Č. Budějovice 10:4
branky: 10. Lukáš Boček, 22. Václav Černoch, 22. Lukáš Boček, 26. Adam Bouška, 29. Jakub Matula, 30. Štěpán Kouřil, 52. Václav Černoch, 54. Štěpán Kouřil, 55. Václav Černoch, 60. Václav Černoch – 8. Dominik Vlček, 24. Martin Vacek, 39. Václav Hejplík, 46. Dominik Vlček; rozhodčí: Radim Sýkora – Miroslav Tkáč; vyloučení: 4:3; využití: 1:2; diváků: 264; zásahy brankářů: Michal Prokeš 23 – Tomáš Švehla 24; po třetinách: 1:1, 5:2, 4:1