Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

O postup do čtvrtfinále se Gulliveři utkají s Budějovicemi

Základní část skončila a Gulliveři v ní skončili sedmí, když na poslední chvíli přišli o přímý postup do čtvrtfinále a musí tak, stejně jako v předchozích ročnících, absolvovat osmifinálovou sérii.

V té čeká svěřence Jaroslava Čížka tým Českých Budějovic, který skončil po odehrání 26 kol desátý, když poměrně brzo vypadl z boje o TOP6 a nakonec bral poslední postupové místo. Se Štíry mají letos Gulls zápornou bilanci, když jim podlehli venku 4:5 a doma 4:6, přičemž ztratili vedení 4:0.

Play-off je však úplně jiná soutěž a papírové předpoklady jsou v něm víceméně jen pro okrasu. S osmifinálovými duely mají navíc Gulliveři dobré zkušenosti, když v minulých sezónách vždy dokázali projít mezi nejlepší osmičku.

Série o postup do čtvrtfinále se hraje na dva vítězné duely, když se případný třetí rozhodující zápas bude hrát v v průběhu týdne. První osmifinále je na programu v sobotu ve 20 hodin na nové hale Vodova, druhé pak v neděli v Českých Budějovicích od 15 hodin.

Na domácí utkání je možné koupit lístky online přes platformu SMS Ticket, děti do 12 let mají vstup zdarma.
Vstupenky v síti SMS Ticket kupujte zde
Textový online přenos