Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Souboj čtvrtého s pátým. Gulls vyrazí do Otrokovic

Týden po prohře v brněnském derby s Bulldogs se družina Jaroslava Čížka vydá východním směrem, kde ji čeká další regionální střet. V rámci 22. kola 1. ligy se Gulliveři utkají s otrokovickými Panthery.

Ti jsou zatím o příčku před Gulls, když mají na čtvrté pozici 42 bodů. V kontextu začátku sezóny, kdy dlouho ovládaly celkové pořadí, to však může být pro Otrokovice málo. Na druhou stranu, na třetí místo ztrácí tým Lukáše Petříka jediný bod a úplně mimo dosah pro něj není ani druhé Ústí. Tým, který se loni musel po dlouhých letech rozloučit s Livesport Superligou, tak ještě čeká napínavý závěr základní části. Zajíci se navíc počítají až po honu, v tomto případě tedy po play-off.

To Gulliveři musí víc, než nad sebe, koukat směrem dolů. Ve hře o TOP6 jsou, kromě nich a Znojma, reálně ve hře ještě Chomutov, Hradec i České Budějovice. Svěřenci Jaroslava Čížka mají navíc relativně těžký los, když je kromě Otrokovic z těžkých soupeřů čeká ještě Kladno či Hattrick. I proto se musí pokusit v Otrokovicích uzmout alespoň nějaké body, každý drobet totiž může být rozhodující.

Gulls budou chtít navázat na prvních 40 minut prvního vzájemného duelu na VUT, kdy hráli s Otrokovicemi vyrovnanou partii a dlouho tahali za delší stranu provazu. Hrubě jim však nevyšla poslední třetina a nakonec prohráli 2:5.

Zápas Gulliverů v Otrokovicích začíná v neděli v 18 hodin.
Textový online přenos
Video online přenos