Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

První zápas roku 2024 odehrají Gulliveři s neoblíbeným Chomutovem

První zápas roku 2024 přivane na kolbiště pod Palackého vrchem celek z Chomutova, který je jen o bod za Gullivery a na VUT tak půjde o veledůležitý souboj směrem ke konečnému umístění v TOP6.

Gulls navíc čeká těžký lednový los, když po domácím klání s Chomutovem zamíří na půdu Bulldogs a Otrokovic. I tím tak dostává duel s týmem ze severu Čech na důležitosti. Chomutovští ovšem platí za jeden z nejméně oblíbených soupeřů Gulls v 1. lize. Ti proti týmu Martina Bociana vyhráli jediné z posledních pěti vzájemných utkání a na domácí půdě proti němu navíc nikdy nezískali jediný bod. Povzbudivý není ani výsledek posledního zápasu na severu Čech, kde Gulliveři padli 2:8.

Chomutov v letošní sezóně dává pomalu zapomenout na předchozí ročník, kterým se tradiční účastník 1. ligy protrápil a nakonec dokonce sestoupil o patro níž. Druhá nejvyšší soutěž tak pod Krušnými horami zůstala jen díky faktu, že postoupivší Opava se svého práva na 1. ligu vzdala, po vzájemných jednáních právě ve prospěch Chomutova.

Loňský hororový scénář si letos svěřenci Martina Bociana nepřipouští. Po 19 kolech jsou totiž šestí, o bod za pátými Gullivery. Bodově ho pak táhne především Michal Skuhrovec, kterému s 39 body patří třetí příčka bodování 1. ligy. O deset bodů méně má Václav Černoch, nejproduktivnější muž gulliverské sestavy.

Důležitý souboj o umístění v TOP6 a zároveň první utkání roku 2024 startuje na VUT v neděli v 17 hodin.
Textový online přenos
Video online přenos