Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Devět gólů a důležité vítězství. Gulls přehráli pražský Start98

Po prohrách na půdě Bulldogs a Otrokovic se svěřenci Jaroslava Čížka vrátili na domácí půdu, kde v rámci 23. kola 1. ligy přivítali pražský Start98, který byl před utkáním třináctý.

Začátek měli domácí velmi dobrý. Už v 5. minutě šli do vedení zásluhou akce Václava Černocha a jejich půdu pod nohama ještě zpevnil Ondřej Kos, který po parádním pasu Konráda zvýšil na 2:0. Až poté se připomněli i hosté, když trochu se štěstím snížil Kulhavý a stav 2:1 vydržel až do přestávky.

Hosté se pak na dostřel jedné branky držely až do poloviny druhé části, kdy domácí dostali výhodu přesilovky a jejich bídná čísla v této činnosti mírně vylepšil Mikuláš Svoboda gólem na 3:1. Ještě před přestávkou navíc přišel hurikán v podobě třígólové smrště, kterou měli na svědomí Dvořák, Černoch a Kouřil. Stav 6:1 po 40 minutách už tak vypadal velmi slibně.

Hale na VUT tak nemuselo moc vadit, že se ve třetí třetině téměř 7 minut gólově mlčelo. Pak přišel domácí volný úder z hranice velkého brankoviště, ke kterému si stoupl Ondřej Kos a nekompromisně přidal svou druhou branku večera. Žádné z mrtvých vstání ze strany Startu navíc nepřicházelo a tak v 59. minutě přišel uragán s pořadovým číslem 2. Nejprve zkompletoval svůj hattrick Ondřej Kos, načež chvíli po něm uzavřel skóre zápasu Jeroným Škvařil.

Gulliveři tak zvládli domácí duel se Startem98, který porazili 9:1 a tři kola před koncem základní části se stále drží na páté příčce. Jeden z klíčových duelů čeká svěřence Jarosla Čížka už v sobotu, kdy se vydají na půdu sedmého Znojma.

Sokol Brno I EMKOCase Gullivers – FAT PIPE Start98 9:1
branky: 5. Václav Černoch, 13. Ondřej Kos, 29. Mikuláš Svoboda, 36. Lukáš Dvořák, 37. Václav Černoch, 38. Štěpán Kouřil, 47. Ondřej Kos, 59. Ondřej Kos, 59. Jeroným Škvařil – 14. Jonáš Kulhavý; rozhodčí: Kamil Sojka – Tomáš Sojka; vyloučení: 2:4; využití: 2:0; diváků: 58; zásahy brankářů: Michal Prokeš 18 – Tadeáš Hendlinger 18; po třetinách: 2:1, 4:0, 3:0