Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Derby! Gullivery čeká souboj na půdě Bulldogs

Už 21. kolo naservíruje o víkendu 1. liga mužů a v něm i brněnské derby mezi Gullivery a Bulldogs. To se bude podávat na hale Sportpoint a Gulls se v něm utkají s prvním týmem tabulky.

Gulliveři jdou do derby z páté příčky, když navíc v posledním kole zdolali v klíčovém souboji o konečné umístění v TOP6 Chomutov a jejich vyhlídky na přímý postup do čtvrtfinále tak nabily zas o něco jasnější kontury. Tým Jaroslava Čížka má však před sebou relativně těžký los, ve kterém ho kromě Bulldogs čekají ještě Otrokovice, Hattrick či Kladno. I v zápasech s papírovými favority se tak Gulliveři musí pokusit sesbírat nějaké body.

To Bulldoci se oklepali z bídného startu sezóny a aktuálně jsou první, dva body před druhým Ústím. Po Vánocích si navíc nadělili opožděného ježíška, když v týdnu na přestup získali svého odchovance Petra Koláčného, který poslední roky trávil v Mladé Boleslavi a ve svém mateřském klubu už v průběhu prosince hostoval.

O to větším aspirantem na postup se klub se psem ve znaku stává. Tyto ambice sice nebyly vyřčeny nahlas, nicméně první místo v tabulce a příchod Petra Koláčného dávají postupovým ambicím velmi silný základ. Nač však nyní stahovat kalhoty, když brod je ještě velmi daleko. Bulldogs nejprve musí dohrát základní část a pak až si začít klestit cestu zrádným play-off.

V prvním vzájemném duelu letošní sezóny Gulliveři nedokázali navázat na loňské úspěchy a na domácí půdě padli 2:4, když už od 1. třetiny prohrávali a nic platný jim nebyl ani závěrečný nápor, ve kterém inkasovali čtvrtou branku.

Derby mezi Bulldogs a Gullivery startuje v neděli na sportovní hale Sportpoint v 18 hodin.
Textový online přenos
Video online přenos