Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Předvánoční vítězství. Gulls uspěli na hřišti Letky

K poslednímu utkání roku 2023 se Gulliveři vydali na půdu Letky, proti které chtěli odčinit domácí porážku s Budějovicemi a rok 2023 zakončit vítězně.

První zápas s moravskoslezským týmem ovládli svěřenci Jaroslava Čížka jasně 11:5 a v roli favorita začínali zápas i nyní. Žádné gólové hody se však tentokrát nekonaly, přesto to byli Gulliveři, kdo šel v utkání do vedení. Rychlý brejk první formace přetavil v gól Václav Černoch a Gulls po první dvacetiminutovce vedli 1:0.

Hostům pak výborně vyšel vstup do prostředního dějství. Hned v první minutě totiž prostřelil vše, co mu stálo v cestě, Martin Kadlec a bylo to 2:0. Stejný hráč měl navíc podíl i na třetím gulliverském zásahu, který připravil pro Štepána Kouřila a ten pohotovou střelou upravil už na 3:0., což byl i stav po 40 odehraných minutách.

Zápas pak mohl během třetí třetiny nabrat daleko jasnější kontury, jenže gulliverské šance končily vždy před brankovou čarou díky této nemohoucnosti se Letka stále držela v tříbrankovém závěsu. Ten se však zásluhou Matyáše Krupy nesnižoval a brněnský strážce svatyně tak o čisté konto přišel až v poslední minutě, kdy ho překonal domácí Jan Hranický.

Gulls tak na půdě Letky uspěli poměrem 3:1, v posledním utkání roku 2023 zapsali důležité tři body a posunuly se na páté místo ligové tabulky.

FBC Letka Toman Finance Group – Sokol Brno I EMKOCase Gullivers 1:3
branky: 60. Jan Hranický – 14. Václav Černoch, 21. Martin Kadlec, 26. Štěpán Kouřil; rozhodčí: Dominik Prosický – Matěj Vrablík; vyloučení: 2:1; využití: 0:0; diváků: 44; zásahy brankářů: Matyáš Dušan Bazala 16 – Matyáš Krupa 14; po třetinách: 0:1, 0:2, 1:0