Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Gullivery čeká výjezd na půdu Hradce

Na východě Čech se Gulliveři pokusí napravit domácí zaváhání s Orkou, které překvapivě podlehli 3:5. Proti Hradci to však nebude nic jednoduchého, nováčkovi soutěže se totiž v posledních kolech začalo dařit.

Ligový nováček má sice v kolonce posledního zápasu prohru 6:10 s Chomutovem, předtím však porazil Plzeň, Budějovice, doma do posledního hvizdu naháněl Ústí a předtím vykradl půdu Bulldogs. I díky tomu se tým z východu Čech odlepil ode dna a aktuálně je s 16 body jedenáctý. Polovinu z nich získal Hradec ve svých posledních 5 utkáních.

To Gulliveři se mohli po odehrání poloviny základní části bít do hrudi, jelikož byli šestí s minimální ztrátou na páté Znojmo. Nedělní porážka s poslední Orkou je však vrátila z výšin zpátky do reality. Domácí trenér Jaroslav Čížek po utkání nešetřil kritikou a jeho tým bude muset předvést zcela jiný výkon, pokud chce na východě Čech pomýšlet na body.

Pomoct by mu v tom mohla potence Mikuláše Svobody. Předsezónní gulliverská posila už má na kontě 14 branek a je nejlepším střelcem týmu. Drží si přitom průměr více jak gólu na zápas (12 zápasů, 14 gólů). Hradec bodově spoléhá především na Milana Koubka. Ten jen za poslední dva zápasy zaznamenal 7 bodů a celkově už má na pažbě 19 gólových přínosů.

Poslední vzájemný souboj se hluboko vryl do paměti obou týmů. Gulliveři v něm totiž stanovili svůj dosavadní rekord, když Východočechy udolali 16:3 a Hradci na jeho začátku v druhé nejvyšší soutěže připravili nehezké menu. V 15. kole se však dá očekávat zcela jiný průběh.

Zápas Hradce s Gullivery začíná na východě Čech v sobotu 25. listopadu v 18 hodin.

Textový online přenos
Video online přenos