Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Důležité vítězství. Gulliveři vyhráli na hřišti Startu98

Na hřiště Startu vyrazili Gulliveři s hojně omlazenou sestavou, když si svůj debut za A-tým připsali Aleš Fanta s Filipem Švábíkem.

Po třech porážkách v řadě a výsledkově nepovedeném měsíci říjnu museli Gulls na hřišti Startu98 zabrat a zastavit svůj pád tabulkou. Cestu za tímto cílem se jim proti Startu dařilo najít už od startu. Již ve 4. minutě poslal svěřence Jaroslava Čížka do vedení Michal Konrád, načež přišla v 10. minutě debutová branka Filipa Švábíka. Domácí se však ještě do konce třetiny zmohli na vyrovnání a do šaten se tak šlo za stavu 2:2.

Pro Gullivery to v letošní sezóně není pravidlem, o to cennější tedy je, že se jim druhá třetina povedla na výbornou. Nejdříve ve 25. minutě využil domácí chyby Valeš, pak se ve 29. minutě po krásné kombinaci prosadil i druhý debutant dne, Aleš Fanta. Třešničku na druhou dvacetiminutovku pak ještě ce 39. minutě nasadil Martin Kadlec a Gulls po 40 minutách vedli 5:2.

V poslední třetině pak byli Gulls jasně lepším týmem, nicméně gólově to bylo dlouho němé. Start98 naopak v 50. minutě dostal na dvougólový dostřel Jakub Dufek. Víc však Gulliveři nedovolili a chvíli před koncem ještě díky brance Kouřila do prázdné brány upravili na konečných 6:3.

I díky koncertu mladíků tak Gulls vyhráli na hřišti Start98 6:3 a zapsali velmi důležité body. Snový debut prožili Aleš Fanta s Filipem Švábíkem, kteří vstřelili své premiérové góly za gulliverský A-tým, první jmenovaný byl navíc vyhlášen hráčem zápasu. Další utkání čeká svěřence Jaroslava Čížka v neděli proti Znojmu.

FAT PIPE Start98 – Sokol Brno I EMKOCase Gullivers 3:6
branky: 13. Lukáš Kafka, 16. Matěj Netrefa, 50. Jakub Dufek – 4. Michal Konrád, 10. Filip Švábík, 25. Ondřej Valeš, 29. Aleš Fanta, 39. Martin Kadlec, 60. Štěpán Kouřil; rozhodčí: Ondřej Benačan – Patrik Šaroch; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 45; zásahy brankářů: Tadeáš Dittrich 29 – Michal Prokeš 25; po třetinách: 2:2, 0:3, 1:1