Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Podruhé doma. Gulliveři vyzvou Hradec Králové

Po úvodním duelu s Kladnem se Gulliveři podruhé v sezóně představí na domácí půdě, k čemuž jim bude sekundovat nováček soutěže z Hradce Králové.

Proti Kladnu brali doma bod, ve druhém kole pak zapsali svěřenci Jaroslava Čížka první vítězství sezóny. Na hřišti čelákovické Orky dokázali, i díky hattricku Mikuláše Svobody, vyhrát 6:2 a v tabulce poskočili na čelní příčky, což je však vzhledem k pouhým dvěma odehraným duelům spíše příjemný fakt, než důkaz čehokoliv.

Pro druhé utkání na domácí půdě přihrál los Gulliverům do cesty dalšího nováčka soutěže, a to Hradec Králové. Ten se do nové soutěže uvedl vítězně, když v úvodním kole vybral všechny body z bankomatu na hale Letky, následně však padl 4:9 v Chomutově. I do třetice si pak svěřenci Tomáše Pokorného „střihnou“ venkovní utkání, kterému navíc bude předcházet zápas Gullivers – Hradec v podání juniorů.

Byť je Hradec nováčkem ligy, jeho kádr před sezónou posílili ještě loni superligoví Tomáš Dlesk s Lukášem Gregorem, bystré oko si všimne i střídavého startu střešovického Tomáše Jurco. Start jednoho z nejlepších golmanů u nás v Brně je však nereálný vzhledem k nabitému programu Tatranu a jeho bojích v Champions Cupu. I tak Hradec nelze považovat za lehký brod cestou k zisku bodů.

Utkání začíná na VUT v neděli v 18 hodin a jak již zaznělo, předcházet mu bude utkání CE ligy juniorů, kde se mladíci obou týmů utkají v klíčovém duelu pro vývoj skupiny.

Textový online přenos
Video online přenos
Zápasový magazín