Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Partneři klubu na sezónu 22/23

Důležitým kamenem úspěchu klubu je i spolupráce s partnery a sponzory.

Kromě těch tradičních Guliveři představují i další, kteří v letošní sezóně nově podpoří náš klub.:

  • Dopravní stavby Brno
  • Stránský, Hustý a partneři
  • Bauder
  • Fox Finance
  • HPR centrum

Prezident klubu Jiří Bořecký, který byl v posledních měsících intenzivně zapojen do procesu hledání nových partnerů, k tomu dodává:

„Beru jako velký úspěch, že se nám podařilo rozšířit řady našich podporovatelů a díky nim můžeme sebevědomě vzhlížet k letošní sezóně, která bude z hlediska rozpočtu – kvůli inflaci, vysokým cenám energií a pohonných hmot – určitě velkou výzvou.
Za každého partnera jsem velmi rád a patří mu velký dík, že i v současné nejisté době se rozhodl jít do toho, aby nám pomohl udržet a zlepšovat podmínky pro sportování dětí a dalších členů našeho klubu.
Nesmím také zapomenout na tradiční partnery, kteří s námi už roky jsou a podporují klub dlouhodobě a bez nich bychom si svou existenci už ani nemohli představit.“

A kdo jsou ti, kteří se rozhodli letos nově klub podpořit? Pojďme si je stručně představit.

Společnost Dopravní stavby Brno, s.r.o. působí jako stavební firma, která je schopna zabezpečit výrobní a technické činnosti v oboru stavebnictví, jejíž hlavní předmět činnosti je zaměřen na provádění dopravních a inženýrských staveb a jejich rekonstrukcí. Hlavní rozsah činnosti společnosti je v oblasti oboru pozemních komunikací a kolejových staveb.

Firma Stránský, Hustý a partneři – středisko technických specialistů se zabývá technickou podporou přípravy, realizace a údržby staveb. Společnost navazuje na dosavadní velmi dobré výsledky práce, mimo jiné na různých částech a objektech dálnice D1, rychlostních silnicích R52 a R55 a komunikacích I. tříd Jihomoravského kraje.

Společnost Bauder s.r.o. je synonymem výroby  hodnotných a bezpečných střech s dlouhou životností, ekonomicky výhodných a šetrných k životnímu prostředí, s vizí podávat ve všech oblastech špičkové výkony. Jako podnik vedený svými vlastníky, nejsme nuceni krátkodobě maximalizovat zisk, ale stále naší společnost dlouhodobě rozvíjíme. Blízkost k našim zákazníkům a spolupracovníkům, nás charakterizuje a je zásadní pro náš dlouhodobý úspěch.

Společnost Fox Finance se zabývá poradenstvím při prodejích a koupích firem. Její klienti tedy typicky jsou majitelé firem, kteří hledají pro svoji společnost strategického či finančního partnera nebo firmy či investoři, kteří hledají firmu, kterou by koupili.

Společnost HPR centrum je spolehlivý průvodce ve světě nemovitostí a financí. Svým klientům pomáhá zorientovat se na trhu nemovitostí a financí a je tu pro vás, ať potřebujete dům, byt či jinou nemovitost prodat či koupit, pronajmout, zrekonstruovat, nebo dokonce postavit.

Novým partnerům velmi děkujeme a věříme, že ocení práci klubu a zapálení a energii, kterou věnujeme sportování dětí a výchově nových florbalových talentů a spolupráce bude plodná a dlouhodobá. 

Jak bylo řečeno na začátku, pojďme ještě připomenout i partnery stávající.

Na prvním místě je to firma EMKOCase a.s., která jako největší partner klubu neúnavně každým rokem navyšuje svou podporu a patří jí za to velký dík.

Je vidět, že výroba krabiček, které pomáhají hýbat světem, je úspěšná. 

Nově se spolupráce mezi firmou a klubem rozšířila i na pole zaměstnávání členů klubu. Už dříve někteří hráči využívali možnost brigád ve firmě EMKOCase a.s. a nyní už dokonce začínají pracovat i na hlavní pracovní poměr.

Oboustranně se tak daří posunout vztahy a užitečnost ke spokojenosti všech. Firma získává zaměstnance a klub zaměstnavatele s porozuměním ke specifiku sportovního prostředí. 

Dalším je firma agriKomp Bohemia s.r.o., jenž před sebou může vidět určitě zajímavou budoucnost, protože výroba a prodej energie z obnovitelných zdrojů je aktuálně žhavé téma evropské ekonomiky.

Gulivery agriKomp podporuje už řadu let a jedna z nadstavbových věcí, s kterou nad rámec sponzoringu pomáhá, je doprava na utkání.

Díky tomu se klubu daří šetřit náklady na cestování a jsme za to velmi rádi.

Tradičním florbalovým partnerem klubu je pak FAT PIPE CZ&SK, který po mnoho let dodává kvalitní florbalové vybavení členům klubu a s postupem mužského týmu před pár lety do 1. ligy svou podporu výrazně navýšil.

Dalším je obchod se sportovním vybavením a především obuví Sanasport, kde členové klubu nakoupí s výraznými slevami.

2Staf

Podporu pro pořádání utkání A-týmu a ceny pro nejlepší hráče zajišťuje firma 2Staf.

A nakonec partner z nejdůležitějších Tělocvičná Jednota Sokol Brno I, jejíž je oddíl florbalu součástí a která nám poskytuje nejen vynikající sportovní zázemí, ale i klid a know how zastřešující mateřské organizace.

Všem partnerům klubu děkujeme!