Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Poslední turnaj sezóny. Na Open Game vyšlou Gulliveři 11 týmů!

S končícím červnem přichází i konec školního roku a spolu s tím i úplný konec florbalového ročníku 2021/22. Ještě než však další florbalová sezóna zaklepe bačkorami, přinese kalendář ještě jeden florbalový turnaj, a to tradiční brněnský Open Game.

Celkem na domácí turnaj vyšlou Gulliveři 11 týmů, a to dohromady v 6 kategoriích. Tou úplně nejmladší bude minipřípravka s herním systémem 3+1. Do této, v rámci turnaje nové kategorie, vyšlou Gulls dva týmy. Stejně početné zastoupení pak bude mít i přípravka, která se již hraje „klasicky“ 5+1.

Dvojí stopu zanechají v turnaji i elévové, které již od výše zmíněných kategorií absolvují standartní skupinu a následné vyřazovací boje, což se týká i všem starších kategorií. Dva týmy budou mít v turnaji ještě mladší a starší žáci. Jediným bezprizorním a osamoceným týmem budou dorostenci, kteří na turnaji budou pouze jako jeden tým.

Turnaj bude poslední akcí pro hráče starších ročníků v rámci kategorií, kteří již od 1. července budou muset nastupovat za starší družstva. Celý turnaj začíná už ve čtvrtek 23. června a vyvrcholí finálovými boji v neděli 26. června.

Seznam zápasů a výsledky jednotlivých družstev najdete na webu turnaje zde.