Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Zpátky na VUT. Třetí čtvrtfinále se odehraje pod Palackého vrchem

Pro osmifinále museli Gulliveři opustit své domácí prostředí a Letku přivítat v azylu MSH Vodova, nyní si však alespoň na chvíli zas budou moct prozpěvovat „Miluji tě mé VUT.“ Třetí čtvrtfinále proti Znojmu bude totiž hostit právě hala pod Palackého vrchem.

Neděje se tak proto, že se z ničeho nic změnily předpisy, ale Gulliveři v sobotním termínu nikde jinde hrát nemohli a proto se na třetí čtvrtfinále vrátí do svého domácího prostředí. V něm budou odvracet konec sezóny, neboť celek Znojma vede 2:0 na zápasy a už v sobotu může slavit postup mezi nejlepší 4 týmy soutěže.

V domácím prostředí na VUT už letos Gulliveři dokázali porazit Kladno, nebo o body obrat brněnské Bulldoky, tedy týmy, které se svými ambicemi na postup vůbec netají. Nyní se Gulliveři pokusí zastavit Znojmo, které v základní části skončilo na druhé příčce a tak trochu nečekaně se přidalo k týmům, které jsou považovány za favority playoff.

Třetí čtvrtfinále začíná v sobotu ve 20 hodin na naší domácí hale VUT! V případě sobotní výhry se nedělní 4. zápas série bude hrát na MSH Vodova, a to v 17 hodin!