Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Dorostenci zahájí playoff proti Havířovu

Po mužích i juniorech, kterým už sezóna skončila, vstoupí do vyřazovacích bojů také dorostenci, kteří jako jeden z nasazených týmů vstoupí do 2. kola playoff 1. ligy dorostenců.

V něm se svěřenci Jana Menšíka postaví havířovskému SFK, které v 1. kole dokázalo přejít přes Olomouc poměrem 2:0 na zápasy. V rámci základní části 1. ligy se pak havířovský celek pohyboval na rozmezí 2. a 3. výkonnostního koše a budou to tak Gulliveři, kdo bude v nedělním dvojutkání platit za favority na postup do osmifinále.

Gulls zakončili základní část na 2. příčce 1. výkonnostního koše skupiny D, ve které dokázali během sezóny porazit všechny týmy, včetně vítězných Vítkovic. Na druhou stranu se však nevyhnuli výkonnostnímu výpadku, který zapříčinil chvilkový sešup do druhého koše. Závěr základní části se však Gulliverům vcelku vyvedl a momentálně na svém kontě mají sérii 7 výher v řadě.

S SFK Havířov hráli Gulls v sezóně dvakrát, respektive jednou, protože se v jednom případě soupeř zkrátka nedostavil a kontumačně tak prohrál 0:5. Podruhé už se hrálo a Gulliveři v utkání hraném na ostravské ČPP Aréně zvítězili poměrem 5:3.

2. kolo playoff se hraje systémem na 2 utkání, kdy o postupujícím rozhoduje jejich konečný součet. Jde tak o stejný model, jako například vy vyřazovacích bojích fotbalové Ligy mistrů. Obě utkání se odehrají v neděli na VUT. První z nich v 15:30, druhé pak v 18 hodin.

2. kolo playoff 1. ligy dorostenců
Sokol Brno I EMKOCase Gullivers – 1. SFK Havířov
1. utkání – neděle 20.3. 15:30 VUT Cesa Brno
2. utkání – neděle 20.3. 18:00 VUT Cesa Brno