Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

První čtvrtfinále pro Znojmo, Gulls padli 6:7

První utkání čtvrtfinálové série mezi Znojmem a Gullivery přinesl velkou bitvu až do poslední vteřiny.

Už začátek zápasu se nesl ve skutku divokém nádechu. Znojmo se do vedení dostalo už po 25 sekundách a po dvou minutách už vedlo dokonce o dvě branky. Nicméně to byli Gulliveři, kteří odcházeli do šaten jako vedoucí celek, jelikož svěřenci trenérského dua BC (Bořecký-Carda) brankami Černocha, Boušky a Videmana otočili skóre a hostující příznivci mohli prozpěvovat „pískej konec!“

Obraz hry, kdy se šance střídaly na obou stranách, pokračoval i po první přestávce. Ve druhé periodě nicméně našli recept na procpání kulatého nesmyslu za čáru jen hráči Znojma, kterým se tato činnost povedla dvakrát a po 40 minutách vedli 4:3.

Přijatelné jednobrankové manko začalo růst Gulliverům před očima 3 minuty po přestávce, kdy na 5:3 zvýšil domácí Blažek a o 5 minut později bylo ještě hůř, když už na 6:3 zvyšoval Kucharič, na což sice našel reakční činidlo Černoch, nicméně přetahovaná pokračovala. Nejdříve Znojmo opět zvýšilo na 7:4, posléze Gulls snížili. To se jim však v rychlém sledu povedlo hned dvakrát a najednou to bylo jen o gól. Z následného tlaku a šancí se však další rajčátko na zahrádce nevylíhlo, k čemuž Gulls nepomohla ani přesilovka v kombinaci s hrou v šesti bez brankáře. Znojmo tak odolalo a svěřenci Jana Šťastníka zapsali první výhru v sérii!

Druhé utkání se ve Znojmě hraje zítra v 17 hodin.

TJ Znojmo LAUFEN CZ – Sokol Brno I EMKOCase Gullivers 7:6
branky: 
1. Štěpán Blažek, 3. Petr Mašek, 28. Petr Mašek, 30. Tomáš Kucharič, 44. Štěpán Blažek, 49. Petr Mašek, 52. Štěpán Blažek – 7. Václav Černoch, 18. Adam Bouška, 20. Jan Videman, 50. Václav Černoch, 53. Jiří Suchomel, 54. Alex Dokládal; rozhodčí: Milan Baloun – Tomáš Sommer; vyloučení: 2:2; využití: 1:1; diváků: 223; zásahy brankářů: Jan Hándl 18 – Matyáš Krupa 26; po třetinách: 2:3, 2:0, 3:3;