Gullivers

V mládežnických kategoriích (netýká se letní přípravy dorostu, juniorů a mužů) budou probíhat tréninky do středy 29.6.2022 včetně. Ve čtvrtek 30.6.2022 se již tréninky nekonají.

Během velikonočních prázdnin (6.-10.4.2023) jsou až na výjimky veškeré mládežnické tréninky zrušeny.

Gullivers.

Florbalový klub Sokol Brno I EMKOCase Gullivers

Gulliveři se ve čtvrtfinále utkají se Znojmem

Hned po dohrání obou osmifinálových sérií, ze kterých kromě Gulliverů postoupil ještě pražský Start, proběhl dnes po poledni výběr soupeřů pro čtvrtfinále.

Právo první volby měli florbalisté Ústí, kteří jakožto vítězové základní části sáhli právě po kunratickém Startu98. Jako druhé volilo Znojmo, které si zvolilo právě Gullivery a tím pádem bude ve čtvrtfinále k vidění jihomoravské derby.

Se Znojmem se Gulliveři v aktuální sezóně střetli dvakrát a pokaždé to byli svěřenci Jana Šťastníka, kteří odcházeli spokojenější. Pokaždé totiž dokázali vyhrát výsledkem 6:4 a ani jednou přitom neprohrávali. Druhé místo Znojma po základní části by před sezónou čekal málokdo, suma sumárum je však zcela zasloužené, když Znojemští dokázali porazit v podstatě kohokoliv. Na Gullivery tak nečeká nic lehkého, v této fázi soutěže si však již nelze vybírat.

Zbylé dvě série tvoří Bulldoci s Chomutovem a Karlovy vary s Kladnem. Čtvrtfinále už se hraje na 3 vítězná utkání, z nichž první dvě se hrají na hřišti lépe umístěného týmu po základní části, 3. a eventuální 4. utkání pak na hřišti hůře umístěných celků. Případný 5. rozhodující zápas opět hostí tým, jež se v základní části umístil výše.